Set Breastfeeding Shaklee.... Penambah susu dan tenagaSet breastfeeding Shaklee telah dipakejkan untuk memastikan ibu dan bayi mendapat khasiat yang paling optimum.


Set ini mengandungi:


Vitalea - multivitamin dan multimineral mengandungi 23 jenis vitamin mineral lengkap untuk keperluan seharian. Membekalkan tubuh ibu dengan nutrisi yang perlu agar ibu sentiasa sihat, cergas dan bertenaga. Dilengkapi dengan zat besi yang diperlukan oleh ibu yang menyusukan anak.B-Complex - mengandungi semua jenis vitamin B termasuk asid folik. Vitamin B diperlukan untuk metabolisme, menukarkan makanan kepada tenaga yang diperlukan untuk ibu, serta dapat mengurangkan stress.Sustained Release Vita C - keunikan vitamin C Shaklee ialah, ia dilepaskan secara perlahan-lahan. Vitamin C penting dalam meningkatkan sistem imuniti badan supaya ibu tidak mudah mendapat penyakit seperti batuk, demam atau selsema.Alfalfa - makanan penambah susu (milk booster) yang telah digunakan sejak turun temurun di Amerika Selatan. Ia adalah sejenis tumbuhan yang sangat kaya dengan protein, kalsium dan klorofil.

Set ini boleh juga ditambah dengan Energising Soy Protein, Ostematrix, Omega Guard dan Zinc untuk memberikan khasiat yang terbaik untuk ibu dan bayi.

Namun begitu, perlu diingat bahawa, walaupun anda mengambil set ini, anda juga perlu kerap mengepam dan menyusukan anak secara direct untuk merangsang pengeluaran susu. INGAT!!!! Demand berkadar terus dengan Supply.Amacam berminat x? Bajet kurang??? Jangan risau, Mama Reen menjanjikan harga yang terendah di pasaran. Tak percaya?? Contact dulu, baru tau...

Jom roger Mama Reen!!!
No comments:

Post a Comment